Om meg

IMG_1382

Fruen

Hei, og velkommen hit!

Her er altså fruen, Gro Langøien.

Jeg er en engasjert dame med mange jern i ilden, blant annet brenner jeg for at du skal få kvalifisert hjelp med dine hudproblemer. Når jeg ikke jobber med dette, er jeg lærer i voksenopplæring, der jeg gjør mitt beste for at deltakerne skal bli så gode til å snakke norsk at du forstår hva de sier. Og siden jeg er østerdøl bosatt i Rogaland har jeg lært en del om kulturforskjeller.

Utdanning og kvalifikasjoner

Av utdannelse er jeg musikklærer, og har i tillegg grunnfag i ledelse i offentlig sektor og grunnfag i biblioteksfag, noe som betyr at hvis det er noe jeg ikke vet, er jeg en racer på å finne svaret. Å finne svar på dine spørsmål, er en av mine spesialiteter. De siste årene har jeg også deltatt på ulike utdanningsprogram innen markedsføring og ledelse.

Siste tilskudd på utdanningsfronten er naturmedisinsk hudterapi, som også er hovedtema i jobben jeg gjør for deg og på denne siden. Det handler om å se på hud som det organet det er, faktisk det største vi har, og behandle det som en del av kroppen. Det innebærer også at vi ser på årsaken til at problemer oppstår, og bruker både metoder fra naturmedisin og mer konvensjonell behandling.

Tid og effektivitet

Jeg pleier å si at jeg har så mange hobbyer at jeg i grunnen ikke har tid til å gå på jobb :-) Hest, hage, håndarbeid og musikk er stikkord. Så kan jeg legge til forebyggende helse, der jeg har lært veldig mye nytt siden jeg startet med denne businessen. Jeg lærer fortsatt, og jobber med å sette det jeg lærer ut i praksis. Siden alle i familien har litt utfordringer med helsa, har vi måttet finne et system som fungerer for oss. Og som du ser, her er det travelt, så da må det systemet være enkelt og ikke ta mye tid. Jeg synes det er så bra at jeg gjerne vil dele det med deg!

1351966572630

Antonio

Familien består av meg, mann og 3 voksne barn som fortsatt bor hjemme. De firbente familiemedlemmene er volpisen Antonio, en gammel ponni og 4 spranghester. Døtrene er aktive sprangryttere og jeg er sprangdommer (og hobbyrytter, men det snakker vi ikke høyt om). Det blir mange timer med hest og mange timer på veien i løpet av et år, ved siden av at jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på helsa.

 

 

Lurer du på om jeg kan hjelpe deg med dine hudproblemer, kan du bestille en gratis og uforpliktende samtaletime her: