Ferie, eller?

Ferie, eller?

Jippi!

Nå skjer det ting helt av seg selv! Det hjelper veldig å sette profesjonelle folk på saken, en stor takk til Kristin for ny «look» på siden. Hun vet akkurat hva hun gjør, og det hun gjør, gjør hun veldig raskt. Anbefales hvis du trenger hjelp til å sette opp din egen side.

Ferie kan være så mye.

Og vi bruker den helst til å gjøre noe annet enn vi gjør til vanlig. I dag er tingenes tilstand litt mer ordnet enn det var sist, men jeg jobber altså litt i ferien også. Med å få andre til å gjøre ting for meg, for eksempel. I morgen skal jeg ha hjelp av en annen Kristin til å utforske epost-systemet jeg skal bruke på siden min. Hurra for gode hjelpere!

Plutselig skal du se at ting ordner seg her.

Samtidig med at jeg faktisk har ferie. Det er så rart med det, når man har satt seg et klart mål er det ikke så vanskelig å gjennomføre, selv om tilstanden heter «Ferie».

For denne fruen er ferie blant annet å være på ØysandIMG_20130702_134513

og Trøndelag Hestesportsklubbs sommerstevne. Nyter å være «bare» publikum og mor, ikke sjåfør, hestepasser, dommer, banebygger og alle de andre tingene jeg gjør i forbindelse med ridestevner. Sørger til og med for at jentene får i seg mat, noe de ellers må passe på selv (de er selvgående på det området, men jeg liker å tenke at de presterer bedre når de har litt bakkemannskap der også). Og når rytterne i familien gjør det bra, er opplevelsen enda bedre.

http://www.youtube.com/watch?v=j6Hmo6HuRpA&feature=share

Nå lurer jeg på hva du gjør i ferien.

Har du en aktiv ferie, slapper du av, eller gjør du litt av hvert? Legg igjen en kommentar, det er alltid kjekt å høre fra deg!

Neste gang du besøker siden,

og det håper jeg da at du gjør, er jeg helt sikker på at du kan legge igjen mailadressen og få enda mer godstoff fra meg.

Lurer du på hva som var mitt mål for denne uka?

Å få orden på denne siden, selvsagt! Og delmål nr. en er nådd!

 Er du utålmodig, og vil finne ut mer allerede, er du velkommen til å ta kontakt.

 

 

Comments

comments

Speak Your Mind

*