Godt nyttår! Oppnå det du vil!

Godt nyttår! Oppnå det du vil!

2014 er allerede noen dager gammelt, men som alle vet er jeg alltid litt sent ute. Siden mitt motto er «bedre sent enn aldri», vil jeg gjerne ønske deg som leser godt nyttår med et sitat. Mannen som har sagt det heter Donald Trump, og han kan man sikkert si mye om. Men at han har oppnådd resultater kan det vel ikke være tvil om.

«Kom igjen! Beveg deg fremover! Sikt høyt. Planlegg en takeoff. Ikke bare sitt på rullebanen og forvent at noen skal komme og dytte flyet. Det kommer ikke til å skje. Endre din holdning og få litt luft under beina! Tro meg, du kommer til å like det her oppe!»

For meg betyr dette at jeg har selv ansvaret for hvordan jeg har det, og det viser en vei til at jeg også kan oppnå det jeg vil oppnå. Men for å oppnå noe må man først vite hva en vil oppnå, og så må man lage en plan for å komme seg dit. Sist, men ikke minst, er det viktig å gjøre noe for at det du vil skal skje faktisk skjer. Og det fantastiske med å ha et forum der du selv bestemmer? Du har full styring på punktene foran!

Hva jeg vil oppnå? Å greie å ta action. Det mangler ikke på mål og planer her i huset (kreativiteten går til tider så utover alle grenser at det blir slitsomt for alle), men gjennomføringsevnen skal finpusses slik at det jeg tenker faktisk blir til virkelighet. Og da er ord fra dem som har gått veien før gull verdt!

Hva med deg? Vet du hva du vil oppnå i 2014? Ikke av typen nyttårsforsetter, men virkelige, reelle mål du kan jobbe mot? Del gjerne i kommentarfeltet. Husk også at en del av jobben min er nettopp å vise DEG at det er mulig å oppnå mye med enkle midler, så få gjerne tilsendt energitipsene mine (boks nr 2 til høyre). De vil hjelpe deg et stykke på vei, og da får du også jevnlige oppdateringer fra meg.

Så vil jeg nok en gang ønske deg et godt nyttår med nye muligheter for å oppnå det du ønsker deg aller mest.

Comments

comments

Speak Your Mind

*