Hudterapi med helhetlig tilnærming

 Hudterapi med helhetlig tilnærming

Helhetlig hudterapi

Alle som har eller har hatt et problem med huden, vet hvor vanskelig det kan være å få tilfredsstillende hjelp. Går du til en hudterapeut, får du vanligvis tilbud om en utvendig behandling. Går du til legen, blir du behandlet med medikamenter som kan gi til dels alvorlige bivirkninger, og som ofte resulterer i at selv om problemet forsvinner, har hudkvaliteten på det behandlede området blitt vesentlig dårligere. En del behandlinger er også veldig dyre, det gjelder både kosmetiske og medisinske behandlinger.

Gjennom å betrakte huden som et speil på tilstanden i kroppen, vil man ofte finne frem til ubalanser som kan rettes opp i og skape varig bedring også for hudproblemet. Det betyr at vi går inn og jobber på flere plan samtidig.

Et hudproblem kan være alt fra ungdomskviser til de første rynkene. Fra lett eksem til alvorlige hudsykdommer som psoriasis og rosacea. Selv om vi ikke kan love helbredelse på en medisinsk tilstand, kan du få det mye bedre ved å gå gjennom faktorer som kan ha påvirkning på tilstanden din. Behandlingen skal dessuten være så enkel og gjennomførbar som mulig. Du vil neppe få råd om en fullstendig omlegging av kosthold og livsstil hvis det ikke er det du ønsker.

Her er et lite utvalg av hudproblemer som kan påvirkes ved å bruke hudterapi med helhetlig tilnærming:

 • Kviser/akne
 • Eksem
 • Håndeksem
 • Soleksem. Her har jeg veldig gode resultater.
 • Rynker
 • Solskader
Helhetlig hudterapi kan gi gode resultater også ved mindre plager som
 • Tørr hud
 • Fet hud
 • Tørre og sprukne hender
 • Hælsprekker
 • Tørre og sprukne lepper
 • Røde kinn

I tillegg har mange gode resultater ved psoriasis og rosacea.

Uansett hvilket hudproblem du har, vil det ha en positiv effekt å prøve å holde både kroppen og huden så frisk som mulig. Det gjør vi gjennom riktig ernæring, om nødvendig supplert med tilskudd, god, men ikke overdreven hygiene og gode produkter til behandling utenfra. Før vi starter en behandling, vil det ofte være nødvendig å rense kroppen gjennom å ta vekk elementer som ikke er bra for deg og tilføre elementer som støtter kroppens egne renseprosesser. I denne perioden kan plagene forverres før de blir bedre.

Jeg behandler ikke hudsykdommer, men kan hjelpe deg som har en hudsykdom med å gjøre grep for å leve bedre med den aktuelle sykdommen.

Behandlingsmeny

Her finner du en oversikt over behandlingene jeg tilbyr

Kontakt

Når du skal bestille time, får du valget mellom å sette av tid til en telefonsamtale, komme på kontoret til meg eller ha en samtale på Skype. Dette vil være enkle konsultasjoner der vi ser på mer generelle grep for hva du kan gjøre, samt en anbefaling på hva slags type produkter som kan være bra for deg med din tilstand. Konsultasjon på telefon er gratis, de andre prisene finner du her:

 http://grolangoien.com/hjem/apningstider-og-priser/

Husk at den viktigste jobben er den du gjør selv.

Du kan bestille time her: