Hva skjer i oktober?

Hva skjer i oktober?

Er det noen som ønsker seg en superpille til alt som er ille? Det hadde vært supert, ikke sant? Nå har det seg slik at jeg har fått nyss i at det skjer noe stort på den fronten i nærmeste fremtid. Og det handler om noe som er svært synlig på enkelte av oss.

full-figured-man-6

Den observante leser

har vel oppdaget at fruen ikke er en sylfide akkurat……, og jeg kan love at hun har prøvd mye rart. Denne gangen er opplysningene hun sitter med verifisert, så hun har full tillit til at det som kommer vil ha den effekten de sier det vil ha. For hun har tre års erfaring med at her holdes det som blir lovet.

Men så er spørsmålet, er slank alltid synonymt med sunn?

Ja, er det ikke det? sier kanskje du. Nei, sier ekspertene. Det avhenger mer av hvordan fettet er fordelt på kroppen enn hvor mye fett som er der. Innen rimelighetens grenser, da, selvsagt. Bukfett er ille (du vet når man ser ut som et eple, tykkest rundt magen og midjen), men det fettet som legger seg rundt indre organer er verre, sier de som har greie på det.

Jeg så en åpen hjerteoperasjon på fjernsynet (ekte, altså) for en stund siden. Vet du hvilken farge hjertet hadde? Rødt? Rosa? Nei, gult! Det lå en hinne med fett rundt. Litt ekkelt å tenke på at slik ser jeg også sikkert ut innvendig…. Og legen sa at dette var helt vanlig, her var det ikke en gang spesielt mye.

20130605_112420

Så da er det vel bare å sette i gang med slankekuren. Eller?

Så enkelt er det nok ikke, selv om det er det vi får høre hele tiden.

«Spis færre kalorier enn du forbrenner, så går du ned i vekt og fettet forsvinner».

Et øyeblikk, er det nå så sikkert at de bare er fettet som forsvinner? Eller forsvinner fettet i det hele tatt? Hva annet kan forsvinne? Jo, muskler!

«Ja, men så må du bare trene, da, så bygger du jo muskler.»

Mulig det, men så var det den appetitten, da. Den blir større jo mer jeg trener, i hvert fall. Den eneste gangen i livet jeg kan huske at jeg gikk ned i vekt uten å være sulten, var da jeg var på sykkeltur i Nord – Norge mens jeg studerte. Og da syklet vi opp til 8 timer om dagen, noe kroppen til fruen ville protestert kraftig på i dag.

Ja, jeg vet at det er noen som har greid å gå ned i vekt

OG i tillegg greier å holde vekta. All ære til dem. Jeg greide det også da jeg var 25 år. Og jeg sier ikke at du bare skal gi opp. «Det går uansett ikke, så da spiser jeg akkurat så usunt jeg vil, og gidder i hvert fall ikke å trene.»  Denne holdningen er ikke noe jeg vil støtte, men jeg har stor forståelse for at man gir opp.

Nytt spørsmål:

mini-musclesHva om det fantes en metode der du kan bruke helt naturlige stoffer til å hjelpe deg med å oppnå en sunnere kropp, samtidig som du fikk et 90-dagers trenings- og kostholds-program. Og da mener jeg ikke bare slankere kropp, men med en bedre balanse mellom muskler og fett. Dette vet jeg er et tema de som trener mye er opptatt av. Og siden det er i musklene forbrenningen skjer, tror jeg du er enig med meg i at det er bra å ha så mye muskler som mulig.

 

Dette er forresten ikke et slankeprogram,

men et system som faktisk «ommøblerer» på forholdet mellom muskler og fett. For alle. Uansett hvor tynn eller tykk du er.

Og du, visste du at når fettet forsvinner, så frigjøres alle avfallsstoffene kroppen din har lagret i fettvevet? (Hvilke og hvor mange de er, er en artikkel i seg selv).I alle fall høres ikke det ut som noe som er bra for deg og meg.

MuskelbyggerSpør meg, jeg vet hvordan man kan rense kroppen slik at den er klar til oktober. Og jeg har mange gode hjelpere hvis du har spørsmål jeg ikke kan svare på.

Fruen må bare dele en link sent på kvelden. Ta deg tid til å gå inn og lese. Det kan forandre mye på meningen din om hva som er mulig…..

Vet du hva det beste er?

DU kan være med og tjene penger på dette. Jeg hørte om ei dame som har over 700 forhåndsbestillinger. Det er i hvert fall en halv million i inntekt.

Legg igjen navn og e-postadresse i boksen ved siden av, så får du vite hva du må gjøre for å bli klar til oktober. For dette er stort. Hvis ikke du og jeg tar en del av denne kaka, er det andre som vil ta hele. Og det vil vi vel ikke?

Husk å legge igjen navn og e-postadresse i boksen til høyre!

Comments

comments

Speak Your Mind

*