Hvis penger var uvesentlig

Hvis penger var uvesentlig

Det er midt i  november, mørkt ute og julestria nærmer seg. Normalt er november en av de verste og lengste månedene, og da er det godt å bli minnet på slike lyspunkter som jeg vil dele med deg i dag.

Hvis penger var uvesentlig, hva ville du gjøre?

Har du noen gang virkelig tenkt over hva du ville gjøre hvis penger var uvesentlig? Og at du ikke trengte å gå på jobb for å tjene til livets opphold, som vi så fint sier? Jeg har gjort det. Og i dag forsto jeg endelig hvorfor jeg mange ganger har følt at jeg ikke har tid til å gå på jobb. Jeg har jo hatt så mange andre ting å drive med som har vært mye mer interessante enn jobben. Heldig er den som får ha en jobb hun elsker! Jeg har jo alltid trivdes i jobbene jeg har hatt, men det er noe med det å ikke ha friheten til å bestemme over egen tid. Tenk om penger var uvesentlig, da hadde jeg sannsynligvis holdt på med noe kunstnerisk eller noe i forbindelse med naturen. Akkurat som de forteller om i denne filmen.

 

 

Hva med deg, hva ville du gjort hvis penger var uvesentlig, og du ikke måtte gå på jobb for å ha nok til hus og mat og klær og sånt vi bare må ha? Skriv en kommentar!

Med det ønsker jeg deg en god helg!

Comments

comments

Speak Your Mind

*