Jeg fikk en hyggelig faktura

Jeg fikk en hyggelig faktura

Hm, jeg starter med en liten gåte i dag. Hvordan fortsetter teksten  på bildet? Det er greit at du kan gjøre alt, det vet du allerede. Men finnes det en forutsetning? Les videre, så får du kanskje svar på spørsmålet. Og svar på om bildeteksten har noe med overskriften i innlegget å gjøre. Jeg forstår godt hvis du stusser på det…..

En hyggelig faktura

En hyggelig faktura, det finnes vel ikke? Jo da, noen ganger føles det bra å få en faktura. Jeg har opplevd det flere ganger, selv om det er unntaket, da. Som da jeg betalte inn litt ekstra på brillekontoen og det står 0,00 å betale på neste faktura. Eller som rett før helga, da jeg fikk denne fakturaen:

En hyggelig faktura er alltid velkommen

Hyggelig faktura

Ser du minusene? Med samme tall som plussene? Og med regneferdighetene i orden, ser du at svaret blir null. Og det kaller jeg en hyggelig faktura. Og når svaret blir null, betyr det gratis varer. På bildet under, kan du se varene (måtte være litt kreativ for at produktnavn ikke skulle vises, som du vet har jeg ikke lov til å vise det).

 

Produkter på hyggelig faktura

Alt dette fikk jeg gratis.

La du forresten merke til teksten i bakgrunnen? Jeg må jo gi deg litt å tenke på, det er tross alt noe av det viktigste, synes jeg. Nå kan du lese hele teksten også, og jeg velger å oversette den til norsk:

«Du kan gjøre hva som helst med den rette innstillingen.»

Dette har jeg sagt før, og mener det av hele mitt hjerte. Hvis du tenker at du kan gjøre noe, greier du det på et vis. Selv om det tar deg lang tid og du bruker alt du har av ressurser. Og motsatt, tenker du at du ikke kan gjøre noe, blir det til en umulig oppgave.  Du lurer sikkert på hva dette har med gratis produkter å gjøre (og det gjør forsåvidt jeg også), men jeg skal prøve å forklare det veldig kort.

Avgjørelse

Jeg har tatt en avgjørelse, og det er at jeg vil bruke disse produktene i stedet for å gå på butikken, apoteket, parfymeriet eller i helsekostbutikken og kjøpe tilsvarende. Og da bestiller jeg selvsagt det jeg trenger hver måned. Det gir meg retten til å ta ut de produktene jeg vil ha etter at jeg har samlet en stund (20 – 30 %, det vil si at jeg får ca hvert 4. produkt gratis). Og da tar jeg selvsagt ut det jeg og familien bruker mest, eller det som er dyrest. Og bestillingen foregår på nettet, med min helt egne konto som jeg styrer selv. Varene blir levert på døra (det koster mindre enn å sende en vanlig pakke i posten). Du finner en liste over produktene med link til bestillingsside under.

Vil du vite mer? Legg igjen navn og epostadresse i boksen, så kontakter jeg deg.

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

 

Her er lista over produktene (verdi for meg/utsalgspris pr stk  i parentes):

3 stk flytende dusjsåpe (250 ml) Også god som håndsåpe, tørker ikke ut huden (97/141)
1 sjampo mot håravfall. Ja, den er effektiv! (125 ml) (269/383)
1 pk fast såpe, 5 stk i pakken (465/665)
1 stk fot/håndkrem. Veldig god ved eksem eller forbrenninger (100 ml) (149/211)
1 stk lindrende fotgele. Lindrer smerter og stive muskler i hele kroppen (100 ml) (181/259)
1 stk anti ageing serum. Kunne ikke vært foruten! (30 ml) (1269/1817)
1 stk deodorant antiperspirant (109/155)
1 stk deodorant uten aluminium (99/145)
2 stk råmelkskapsler. Super for immunforsvaret. Har vært forkjølet en gang det siste året. (120 stk/pk) (431/561)

Husk  bruke sponsornummer NOW9372141 hvis du bestiller!

PS. Lurer du på hva du skal gjøre for å få den samme prisen som meg (eller egentlig 5% mindre enn prisen nevnt over)?

Legg igjen navn og epostadresse her, så kontakter jeg deg.

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

Comments

comments

Speak Your Mind

*