Inspirere, underholde og lære bort

Få god helse og sunn økonomi

… og se hvordan du kan øke livskvaliteten gjennom å tenke nytt og følge drømmene dine ….

«De fleste menneskene sikter ikke for høyt og bommer, de sikter for lavt og treffer.»

IMG_1382Dette sitatet av Bob Moawad, Canadisk musiker og coach, står som inspirasjon for det jeg vil dele med deg. Det handler om å sette seg mål som er tilpasset det livet du ønsker å leve. Og for å greie det er det ikke alltid nok med en sterk vilje, man trenger et viktig element i tillegg. Jeg er opptatt av at du skal få det beste, og har vært på en lang reise for å finne det. Denne reisen vil jeg gjerne dele med deg, og kanskje du etter hvert finner ut at det jeg har erfart også er noe du ønsker å få inn i livet ditt. Og ja, jeg har gjort de fleste tabbene både i forhold til helse og økonomi.

Inspirasjon

Stoffet er i hovedsak ment som en inspirasjon til deg som er positiv, engasjert og ganske så nysgjerrig. Du skal ikke se bort fra at du som den evige student vil plukke opp noe nytt her også. Tema innen helse vil i første rekke være hvordan du kan få tilbake energien om du har vært langt nede. Her vil jeg bruke mine egne kunnskaper og erfaringer og gi deg mine beste tips. I den forbindelse vil jeg at du skal vite at jeg samarbeider med et firma, og anbefaler produkter derfra fordi jeg mener de er det beste som finnes på markedet. Uavhengig av dette vil tipsene mine kunne hjelpe deg på veien til å få tilbake den energien du en gang hadde.

Egenutvikling

Siden du er en positiv, engasjert og nysgjerrig person, har du også et ønske om å utvikle de egenskapene du synes er viktige for deg, og som du føler du trenger for å komme videre i livet. Du leter stadig etter både inspirasjon og nye verktøy du kan bruke i denne prosessen. Du har i den forbindelsen lekt med tanken på å slutte i jobben og starte opp noe på egen hånd, men er ikke helt klar for å hoppe enda. Kanskje venter du bare på at den rette muligheten skal dukke opp.

Et stort eiketre

Næring

Jeg er veldig opptatt av at vi skal gi kroppen den næringen den trenger, samtidig som jeg er glad i god mat. Her vil du ikke finne dietter, men små tips om god og enkel mat. Siden matproduksjonen har endret seg vesentlig de siste 50 årene, tror jeg heller ikke vi greier å få i oss nok næringsstoffer gjennom maten.

Energi

Energien min har gradvis kommet tilbake etter at jeg begynte å rense kroppen. Noe som også skremmer er alle giftstoffene som finnes i naturen og som forurenser maten vår. Her får du vite hva du kan gjøre for at kroppen skal få hjelp til å rense ut alt dette. Jeg må ha enkle løsninger, og det regner jeg med at du også vil ha.

Velvære

For meg handler det å ha god helse også om å føle seg vel. Og den biten starter på badet. Å få vekk kviser, trøtt tryne og kløe (gjerne dobbelthake og rynker også) synes jeg er en viktig del av det å føle seg vel. Så kan andre ta seg av klær og hår. Du fortjener det aller beste også her, derfor har jeg gjort en jobb for deg ved å prøve ut produkter. Disse er jeg blitt så begeistret for at jeg gjerne anbefaler dem til deg.

Samarbeidspartner

Drømmen om det gode liv

Drømmen om det gode liv trenger ikke å forbli en drøm. Hvis ordene «penger» og «drøm» virker uforenlige for deg, fordi du tror at det å tjene penger er ensbetydende med å slite i en jobb du ikke brenner for, kan du trygt lese videre. Jeg vil vise deg at det er mulig å følge drømmen sin og fremdeles tjene til livets opphold. Men for å følge drømmen må du vite hva den er, og du må ha energi nok til å gjennomføre det som skal til. Er du klar for å føle deg bra, se bra ut og følge drømmen din? Legg igjen navn og epost-adresse i boks nr 2 til høyre eller under, så vil du motta mine 5 beste energitips helt gratis!

 Name: Email: We respect your email privacyEmail Marketing by AWeber 

 Viktig Siden jeg ikke er autorisert som helsearbeider, kan jeg ikke love at du blir frisk hvis du har noen sykdommer. Ingen av produktene jeg anbefaler er godkjent av myndighetene for å behandle sykdommer. Det jeg derimot kan gjøre, er å anbefale hvor du skal gå for å få hjelp. Jeg har mange gode kolleger som har lov til å behandle sykdom.