Mine hemmeligheter

Mine hemmeligheter

Slik startet en mail jeg fikk nettopp. Og du har nok gjettet riktig. Det handler om hvordan en oppnår suksess. Suksessfulle gründeres hemmelige våpen. Det er ikke bare gründere som kan ha nytte av dette, også du som er helt vanlig ansatt, eller leder på ett eller annet nivå, men ansatt i en bedrift, vil kunne finne noe som passer. Eller hvorfor ikke den evige student? Forresten, hemmeligheter, er nå dette så hemmelig? Vel, noen nye tips får du helt sikkert!

Suksessfulle mennesker

Min hemmelighet. Klikk på bildet for å se hva den er!

Klikk på bildet, så kommer du til Gry Sindings gratis treningsvideoer om temaet. Her får du høre helt nøyaktig hva hun har gjort for å oppnå den suksessen hun har nå. Snakket vi energi (som jo er tema for denne siden)? Jeg trenger ikke grønn juice så lenge jeg har Gry som mentor, hun har energi nok for oss alle! Og det fineste er at hun deler det helt gratis med oss alle. Ok, hun tar betaling for kursene sine, men også her deler hun med dem som hjelper til med å markedsføre. Smart? Det synes i alle fall jeg. Og som Gry sier, det er ikke meningen at du skal kaste alt gammelt over bord og følge oppskriften slavisk. Vi er alle forskjellige, så DU må finne det som passer for deg!

 

Gratis treningsvideo

Og du? Hvis du vil vite hva jeg har lært om energi fra Gry, må du legge igjen navn og e-postadresse i boksen til høyre. 

Jeg setter stor pris på kommentarer her også, skriv gjerne hva du syntes om videoen! Jeg synes den er veldig bra, og at den passer for oss alle. Men er veldig spent på om du synes det samme……

Comments

comments

Speak Your Mind

*