Næring til barn i Malawi – gratis webinar

Næring til barn i Malawi – gratis webinar

Gratis webinar

Vi avtaler tid når det passer for deg. Evt. fast tid vil bli satt opp ved interesse.

Påmelding

Du melder deg på ved å legge igjen navn og e-postadresse nedenfor. Link til webinaret/invitasjon til Skype blir da sendt deg på e-post. Da vil du også være blant de første som får oppdateringer på hvor mange donasjoner som er blitt gitt.

Begrenset antall plasser, så her gjelder først til mølla!

Her vil du få høre om et av verdens beste matvareprogram (de fikk en Stevie Award for det i 2007), der man lokalt produserer grøtmel som distribueres og deles ut til barn. Dette er ikke nødhjelp, men et langsiktig program som har som mål at menneskene skal kunne skape en bedre fremtid for seg selv og samfunnet de er en del av. Du kjøper en pakke mel, og i prisen du betaler er det inkludert produksjon, frakt, administrasjon og provisjoner (jo da, det betyr at det drypper litt på meg også). Det fine er at hver gang du og jeg donerer måltider, gjør selskapet som har tatt dette initiativet det samme. Du får høre mer om hvordan dette fungerer på webinaret.

Næring til barn i Malawi

malawi_0043_121995_wfp-crispin_hughes_lProsjektet

Prosjektet jeg støtter er et program i Malawi der det lokalt blir produsert grøtmel med et fullverdig næringsinnhold. Det distribueres via skoler, slik at i stedet for å være hjemme og arbeide, blir barna sendt på skolen for å få et måltid. Det blir to fluer i en smekk – barna får både næring og læring – og to ting på en gang er musikk i ørene til Fruen. Dessuten arbeidsplasser i lokalmiljøet.

Les mer om prosjektet her. Og legg merke til telleren som går ved siden av filmen: På den tiden det tok å se filmen, ble det donert nesten 300 nye måltider. Det er mat i en måned for 10 barn.

Selv gir jeg fast 2 måltider i måneden.

 

Påmelding

Du melder deg på ved å legge igjen navn og e-postadresse i kontaktskjemaet nedenfor. Link til webinaret/invitasjon til Skype blir da sendt deg på e-post. Da vil du også være blant de første som får oppdateringer på hvor mange donasjoner som er blitt gitt.

Begrenset antall plasser, så her gjelder først til mølla!

 

 

 

Photo credit: kevinzim / Foter / CC BY                           Photo credit: Peter Casier / Foter / CC BY-NC-ND

Comments

comments

Speak Your Mind

*