Spørreundersøkelse

Spørreundersøkelse

Spørreundersøkelser kan være både nyttige og morsomme, spesielt når man skal analysere svarene. Jeg har nettopp gjennomført min første undersøkelse, og sitter og skal prøve å tolke svarene. Det kom ikke inn så veldig mange svar, men hvert svar er verdifullt for meg. Og merk deg at disse som har svart vil være med på å bestemme over hva som skal komme ut på denne siden.

Kort om svarene.

De som har svart har et variert spekter av utfordringer med huden. Det spenner fra hælsprekker og rynker til mer alvorlige hudsykdommer. Min erfaring er at alle disse utfordringene kan bedres med en helhetlig tilnærming. Til nå har de fleste brukt utvendig behandling, og det er noen som sikkert har en hudsykdom som de har fått behandling for hos legen.

Hudpleieprodukter og kosttilskudd blir oftest kjøpt på apoteket, men det er en del variasjon her. Noen bruker egne produkter fra ulike produsenter som satser på direktesalg.

Ingen er blitt kvitt problemet med den behandlingen de har hatt til nå. Og det overrasker meg ikke, for det er sjelden problemer forsvinner med bare utvendig behandling.

Men så gleder det meg veldig at mange har fått med seg at en naturmedisinsk tilnærmingsmåte betyr å se på helheten og sammenhengene.

Noen naturmedisinske hudterapeuter sverger til produkter som er mest mulig naturlige og økologiske. For meg er det viktigste at produktene gjør jobben de skal uten å skade, så da blir det underordnet hva slags begreper som brukes.

På spørsmålet om hva slags tjenester de ville etterspurt, er hovedvekten på enkel konsultasjon med hjelp til valg av produkter. Men det er også noen som svarer at de vil har kurs/foredrag, individuell veiledning og 90 dagers oppfølgingsprogram.

Konklusjon

Svaret på det siste spørsmålet forteller meg at interessen er stor for å høre om gode produkter, og at man kanskje er litt skeptisk til om det er nødvendig med de helt store endringene.

Dessuten merker jeg meg at ingen er blitt helt bra. For å finne årsaken til det må man gå dypere og spørre den enkelte deltaker, og det har jeg ikke tenkt å gjøre her. Det er en jobb ved konsultasjoner.

Alt i alt har jeg fått gode svar jeg kan bygge videre på. Du skal nok få se et par nye produkter her i løpet av høsten!

Tusen takk til alle som deltok, hvert svar er verdifullt.

Comments

comments

Speak Your Mind

*